Brussels Soundmap


hide map | satellite view
themes :

Soundmap van Brussel

Wat?

De Soundmap van Brussel geeft de meerstemmige identiteit van de stad weer. Haar geluidslandschap is in constante verandering. De geluidsopnames zijn spontaan opgenomen of in het kader van thematische collectes, individueel of collectief, professioneel of amateuristisch. De ruwe opnames of gemonteerde geluiden hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn allen in situ opgenomen. Deze Soundmap is participatief: iedereen kan gemakkelijk deelnemen. Aan de hand van de thematische filters kan je geluiden per categorie selecteren en beluisteren.

Hoe?

Het principe is eenvoudig; je registreert een geluid in Brussel en post het op de kaart, zij het met een muisklik of een adres. Hierna leg je kort uit welk opnamemateriaal je gebruikte en waarom je dit geluid zo kenmerkend, mooi of belangrijk vindt. Voeg het geluidsbestand in MP3-formaat toe (minimum 256 kbits/s - voor een goede geluidskwaliteit), eventueel samen met een foto van de plaats.

Waarom?

Het doel is om samen een Soundmap te maken die écht representatief is voor Brussel: meerstemmig, meertalig, herkenbaar, onuitgegeven, intrigerend, weergalmend, fluisterend, oorverdovend, onhoorbaar... Al deze geluiden vertellen een verhaal over Brussel. Door zelf geluiden op de Soundmap te zetten, toon je hoe jij de stad hoort en beleeft.


Contact :

any AT bna-bbot DOT be
www.bna-bbot.be

Plaats

Duid de plaats van opname aan op de kaart via het rode ikoontje, en klik vervolgens op bevestigen.

Wordt verzonden

Even geduld, uw opname wordt momenteel verzonden

Dank u

Uw opname werd goed verzonden. Na controle wordt ze aan de kaart toegevoegd
terug

Een geluidsbestand versturen

Algemene info

Info over de opname


:


Beschrijving:

Verzend uw opname (enkel mp3-bestanden)

Voeg een foto toe van de plaats van opname (optioneel)
website by La Villa Hermosa